Trainer

Home / Trainer

Trainer

 

Wie is de trainer:

Marian Staats. Een gepassioneerde trainer op het gebied van lean sigma en change mangement.

“”Jaren werd er gedacht dat problemen in organisaties alleen door managers moesten worden opgelost. Daarnaast was er een handje vol proces engineers en Green Belts of Black Belts die grotere break-through projecten voor de organisaties deden.

Tegenwoordig met de snel veranderende wereld is het belangrijk dat iedereen in een organisatie een steentje bijdraagt aan het oplossen van problemen. Ieder op zijn eigen niveau. Dat is een “key” voor het borgen van succesvol continue verbeteren van de organisatie.

“In 2003 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de lean sigma methode. In de hierop volgende jaren heb ik me verder ontwikkeld tot een lean sigma master black belt en master change manager in een groot internationaal bedrijf.”

“Tijdens het jarenlang geven van trainingen en coachen van werknemers op het gebied van lean sigma en change management draag ik succesvol bij aan het realiseren van diverse succesvolle verbeter projecten, geleid door de werknemers zelf,  die een significante bijdrage leveren aan het succes van de onderneming.”

“Dit is overigens niet gelimiteerd tot alleen een productie omgeving of grote internationale bedrijven. Ook in kantoor omgevingen en kleinere bedrijven word lean sigma en change management succesvol toegepast.”

“Het mijn passie om mensen te trainen en coachen in het zelfstandig duurzaam oplossen van problemen op de werkvloer op een constructieve pragmatische manier.”

 

 

 

Comments are closed.